Σύνδεση

Aston Martin

Ο Fernando Alonso έμεινε στην άκρη του δρόμου! (Video)

Ο Fernando Alonso, δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και οδηγός της Aston Martin, εθεάθη πρόσφατα να οδηγεί την Aston Martin Valkyrie στους δρόμους του Μονακό, προκαλώντας εντύπωση.

Η Valkyrie, αξίας περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, είναι γνωστή για τις κορυφαίες επιδόσεις και την προηγμένη τεχνολογία της.

Ωστόσο, η βόλτα του Alonso δεν κύλησε ομαλά, καθώς το hypercar παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται η Valkyrie να φορτώνεται σε γερανό, ενώ μηχανικός της Aston Martin ελέγχει το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ενός laptop, υποδεικνύοντας πιθανή βλάβη.

Δεδομένου του εξελιγμένου και περίπλοκου χαρακτήρα της Valkyrie, τέτοια ζητήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια δοκιμών ή πρώιμης χρήσης.

Παρά το περιστατικό, η εμφάνιση του Alonso με την Valkyrie στους εμβληματικούς δρόμους του Μονακό κέντρισε το ενδιαφέρον.

Το κοινό αναμένει με ανυπομονησία περαιτέρω λεπτομέρειες για το πρόβλημα που προέκυψε με το hypercar.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Honda Dream Offers για το ZR-V

Honda

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi