Σύνδεση

F1

Ποιος -πρώην- οδηγός της Φόρμουλα 1 διέλυσε μια σπάνια McLaren Senna;

Aυτά τα ατυχήματα μόνο στους δρόμους του Μονακό μπορείς να δεις. Μία υπέρ- λαμπρη και σούπερ σπάνια McLaren Senna στην έκδοση LM έχει πέσει πάνω σε έναν στύλο, με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί όλο το εμπρός μέρος της.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι μία πολύ ειδική περίπτωση, καθώς φτιάχτηκε σε μόλις 20 μονάδες με βάση την πισταδόρικη GTR ώστε να πάρει έγκριση για να κυκλοφορεί -και να τρακάρει!- σε δημόσιους δρόμους.

Η ίντριγκα όμως δεν σταματά εκεί (τι Πριγκιπάτο θα ήταν άλλωστε…). Μετά το πρώτο σοκ, όλοι στράφηκαν στον ιδιοκτήτη της McLaren ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Άντριαν Σούτιλ. Δεν είναι επιβεβαιωμένο αν οδηγούσε ο ίδιος, πάντως οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει στην υπόθεση και ένα άλλο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχει επίσης πληροφορία αν ο 37χρονος Γερμανός πρώην οδηγός της F1 είχε κάποιο τραυματισμό, όμως σίγουρα βαριά τραυματισμένη είναι η McLaren η οποία θα χρειαστεί αρκετό καιρό και χρήμα για να επισκευαστεί. Μέχρι τότε ο Σούτιλ μπορεί να πνίξει τον καημό του στα υπόλοιπα hypercars που διαθέτει, μεταξύ άλλων Bugatti Chiron, Pagani Huayara, Porsche Gemballa Mirage GT, Κoenigsegg Regera κ.ά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η Bugatti Destrier είναι η κομψή εκδοχή της Bolide

Bugatti