Σύνδεση

Land Rover

LAND ROVER: ΝΕΟ DEFENDER TO 2018

Το πλέον κλασικό Land Rover, το Defender, θα ολοκληρώσει τη μακρόχρονη πορεία του τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ ο αντικαταστάτης του, παρά τις αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για εμφάνιση το 2016 θα καθυστερήσει μέχρι το 2018.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 διαφορετικά αμαξώματα: ένα τρίθυρο με κοντό μεταξόνιο και μεταλλική οροφή, τρίθυρο με κοντό μεταξόνιο και μαλακή οροφή, πεντάθυρο με μακρύ μεταξόνιο και μεταλλική οροφή, καθώς και δύο πικ-απ με κοντό και μακρύ μεταξόνιο.

LAND-ROVER-DEFENDER-2018-2

Οι κινητήρες θα είναι οι βενζίνης και πετρελαίου της νέας γενιάς Ingenium, που θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 9, ενώ στον εξτρά εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται κιβώτιο μεταφοράς με κοντές σχέσεις και δύο επιπλέον μπλοκέ διαφορικά. Η μετάδοση θα είναι ένα σύστημα Terrain Response ειδικά προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του νέου Defender, ενώ το πλαίσιο δεν θα είναι τύπου σκάλας αλλά ο συνδυασμός δύο υποπλαισίων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ακαμψία με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό βάρος.

Γιάννης Σκουφής

LAND-ROVER-DEFENDER-2018-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo