Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AYTO EINAI TO NEO DONKERVOORT D8 GTO-RS

Η Donkervoort, ο μόνος κατασκευαστής αυτοκινήτων της Ολλανδίας από τη στιγμή που η Spyker φυτοζωεί, παρουσίασε το D8 GTORS, που προχωρά τη λογική των μοντέλων της που ακολουθούν τη φιλοσοφία του αρχέτυπου Lotus 7, ένα βήμα παρακάτω.

Με νέο σχεδιασμό στα σημεία για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική, με ακόμα μικρότερο βάρος και με μια νέα χαρτογράφηση από την Bosch για τον 2.5 TFSI της Audi, για πιο άμεση απόκριση αλλά και μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή χρήση. Ανεξάρτητα πάντως από το τελευταίο ο στόχος είναι και ένας καλύτερος χρόνος σε σχέση με το 7:14,89 που είχε σημειώσει το 2005 ο Michael Düchting στο Nürburgring.

Η παραγωγή του Donkervoort D8 GTORS δεν θα ξεπεράσει τις 40 μονάδες, από τις οποίες οι μισές έχουν ήδη κλειστεί. Και αυτό παρά την τιμή τους των 151.000 ευρώ

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo