Σύνδεση

Featured

Το Audi SQ2 θα είναι το Μάρτιο στη Γενεύη με 310 ίππους από 2.000 κυβικά

Στο Νuerburgring δοκιμάζεται ένα διαφορετικό Audi Q2, με φουσκωμένα φτερά και μεγάλους τροχούς και μάλλον πρόκειται για το SQ2,που εκτός απροόπτου αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Με πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με την επιγραφή quattro στο splitter, με τονισμένες ποδιές και με διαχύτη (προαιρετικά) στο πίσω μέρος. Σε αντίστοιχους, πιο σπορ ρυθμούς θα κινείται και το εσωτερικό, ενώ η ανάρτηση θα είναι πιο σπορ και χαμηλωμένη και τα φρένα αναβαθμισμένα.   

Κινητήρας του Audi SQ2 θα είναι ο 2.0 TFSI στην έκδοση του των 310 ίππων και των 400 Nm που χρησιμοποιείται και στο S3, ενώ πέρα από την τετρακίνηση θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για το RSQ2, αν ποτέ υπάρξει, η επιλογή κινητήρα, σύμφωνα και με τη λογική της Audi Sport είναι μια: ο πεντακύλινδρος των 2.500 κυβικών με μια απόδοση γύρω στους 400 ίππους.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo