Σύνδεση

AMG

Οι Mercedes-AMG GLE και GLS 63 έχουν πλέον και ηλεκτρικό boost

Η Mercedes παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες τις κορυφαίες εκδόσεις AMG των μεγάλων SUV της, της GLE και της GLS. Κινητήρας και στις δύο περιπτώσεις είναι ο bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών της AMG, που για πρώτη φορά έχει και ηλεκτρική υποβοήθηση. Πρόκειται για το ήπιο υβριδικό σύστημα (MHEV) με την επωνυμία EQ Boost που συνδυάζεται με ηλεκτρικό κύκλωμα 48V και συμβάλλει, όποτε υπάρχει ανάγκη με 22 ίππους και 250 Nm. Η παρουσία του εξασφαλίζει ένα επιπλέον boost στον κινητήρα βενζίνης κυρίως κατά την εκκίνηση ή στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις.

[ngg src=”galleries” ids=”4969″ display=”basic_thumbnail”] 

Η AMG GLE 63 είναι διαθέσιμη στη στάνταρ εκδοχή της με 571 ίππους και στην S με 612 ίππους, ενώ στη ναυαρχίδα των SUV της Mercedes, στην GLS 63 χρησιμοποιείται μόνο η πιο ισχυρή έκδοση.

Από κει και πέρα τα αυτόματα κιβώτια AMG SPEEDSHIFT TCT 9G, η τετρακίνηση και η πνευματική ανάρτηση είναι στάνταρ, υπάρχουν οπτικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα πιο απλά μοντέλα, ενώ οι επιδόσεις θα κολάκευαν ακόμα και καθαρόαιμα σούπερ σπορ μοντέλα -AMG GLE 63 S: 0-100 σε 3,8 δεύτερα, τελική ταχύτητα 280 χλμ./ ώρα, ενώ η 63 είναι δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργή, AMG GLS 63: 0-100 σε 4,2 δεύτερα, τελική ταχύτητα 280 χλμ./ ώρα με το AMG Driver’s Package).

Ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας, διασύνδεσης και υποβοήθησης είναι φυσικά πλήρης και οι τιμές λογικά και αναμενόμενα στα ύψη.

[ngg src=”galleries” ids=”4970″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW