Σύνδεση

Aston Martin

H Aston Martin άνοιξε την DBS Superleggera που και ως ρόουντστερ είναι πανέμορφη

Με το νέο της κάμπριο, την DBS Superleggera Volante, η παραδοσιακή βρετανική εταιρεία συνδύασε δύο ιστορικά ονόματα, τα Superleggera και Volante, σε ένα μοντέλο.

Το οποίο είναι ιδιαίτερα όμορφο, όπως άλλωστε και όλες οι σύγχρονες Aston Martin, οι οποίες πιστώνονται στον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της μάρκας Marek Reichman.

Όπως και η κουπέ έτσι και η Volante έχει ιδιαίτερα προσεγμένη αεροδυναμική, με αποτέλεσμα στην τελική της ταχύτητα των 338 χλμ./ ώρα η κάθετη δύναμη να είναι 177 κιλά, μόλις 3 λιγότερα σε σχέση με την κλειστή. Η μαλακή οροφή αυτή καθαυτή αποτελείται από συνολικά 8 στρώσεις υφασμάτων, ηχομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών.

Όταν είναι κλειστή η διαφορά σε σχέση με την κουπέ σε θέματα άνεσης είναι μικρή, ενώ όταν κατεβαίνει, φυσικά ηλεκτρικά, οι τυχεροί της επιβάτες απολαμβάνουν τον εξαιρετικό ήχο του bi-turbo V12 των 5.200 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους και 900 Nm. Το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο 8 σχέσεων της ZF, ενώ το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 3,6 δεύτερα.

Η τιμή της Aston Martin DBS Superleggera Volante στη Γερμανία ανέρχεται στις 295.000 ευρώ.

[ngg src=”galleries” ids=”4669″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi