Σύνδεση

Volvo

Mε 420 άλογα οι εκδόσεις Polestar των Volvo XC60 & V60

Αν και έχει ανεξαρτητοποιηθεί ως brand μέσα στην Volvo, ασχολούμενη κυρίως με τα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα της εταιρίας, η Polestar δεν ξεχνά το παρελθόν της και τις “βελτιώσεις” των μοντέλων της μητρικής εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζει μία νέα έκδοση για τα XC60 και V60, με την ένδειξη Polestar, και ως κύριο στοιχείο διαφοροποίησης την ενσωμάτωση του plug-in υβριδικού συστήματος που βρίσκουμε στο σπορ μοντέλο της Polestar, το 1. Αυτό σημαίνει συνδυασμένη ισχύ που φθάνει έως και τα 420 άλογα και ροπή στα 669 Nm, κάτι που σημαίνει περίπου 30 άλογα περισσότερα από την υπάρχουσα έκδοση T8, και συνεπώς ελαφρά καλύτερες επιδόσεις.

Στο αμάξωμα υπάρχουν ελάχιστες διαφοροποιήσεις, με ειδικές ζάντες, μαύρες εξατμίσεις χρωμίου, μαύρη γυαλιστερή γρίλια, και βέβαια κάποια διακριτικά σήματα της Polestar. Το ίδιο ισχύει και για το σαλόνι, με ελάχιστες και διακριτικές επεμβάσεις που να τονίζουν λίγο παραπάνω τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Και οι δύο εκδόσεις θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις αρχές του καλοκαιριού, και σε αντίθεση με ότι συνέβηκε με το S60 που κατασκευάστηκε σε λίγα κομμάτια, εδώ θα υπάρξει κανονική παραγωγή και διάθεση μέσα από το δίκτυο της εταιρίας και όχι μέσω του Διαδικτύου.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW