Σύνδεση

McLaren

Θα αγοράζατε παπούτσια McLaren;

Για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ειδικά για αυτές που κατασκευάζουν πολυτελή μοντέλα ή υπερ- αυτοκίνητα ή και τα δύο το merchandise, τα διάφορα προϊόντα -από ρολόγια μέχρι ρούχα και αξεσουάρ- είναι μια σημαντική πηγή εσόδων. Και αυτό γιατί δεν τα αγοράζουν μόνο οι κάτοχοι αυτοκινήτων τους.

Έτσι λοιπόν σε αυτόν το χορό του merchandise μπαίνει πλέον και η McLaren, η οποία με έμπνευση από την ιδιαίτερα αεροδυναμική Speedtail και σε συνεργασία με την APL (Athletic Propulsion Labs) παρουσίασε αθλητικά παπούτσια που ονομάζονται HySpeed. Η ιδιαιτερότητά τους είναι ένα ειδικό αφρώδες υλικό που λέγεται FutureFoam και είναι κάτι ανάλογο με το Boost της αdidas. Από την άλλη δεν απουσιάζει το ανθρακόνημα που υπάρχει σε κάποια σκληρά σημεία του παπουτσιού.

Τα HySpeed είναι διαθέσιμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και σε πέντε αποχρώσεις, εκ των οποίων το πορτοκαλί παραπέμπει στα αγωνιστικά χρώματα της McLaren.

Φυσικά κανείς δεν περιμένει HySpeed να είναι φθηνά. Έτσι λοιπόν στην ιστοσελίδα της APL ξεκινούν από 440 δολάρια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo