Σύνδεση

Featured

Renault: νέο κουπέ SUV με πρεμιέρα στη Μόσχα

Η Ρωσία είναι μετά τη Γαλλία η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τη Renault, οπότε είναι λογικό η γαλλική εταιρεία να επιλέξει τη Μόσχα και την έκθεσή της προκειμένου να παρουσιάσει ένα νέο SUV. Πιο συγκεκριμένα ένα μικρό κουπέ SUV που θα βασίζεται στο Kaptur. Που με τη σειρά του βασίζεται στο Captur και είναι αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας.

Σε αντίθεση με το Kaptur το καινούργιο SUV θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο που θα πωλείται και σε άλλες αγορές της Ευρώπης -στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότατα δεν θα  το δούμε.

Η πρώτη teaser φωτογραφία δείχνει πάντως πως έχει υιοθετηθεί το αισθητικό μοτίβο του Megane, κάτι που αποτελεί μια ένδειξη και για την εικόνα του νέου Clio, που θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του 2019.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo