Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: η Nissan παρέχει test drive με Toyota για να προωθήσει τα δικά της αυτοκίνητα!

Μπορεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη να ακούγεται μάλλον έξω από κάθε σωστή εμπορική πρακτική, όμως στην Αμερική όπου τα ήθη της αγοράς είναι πολύ πιο ελεύθερα μπορεί να γίνει και αυτό.

Για την ακρίβεια, η Nissan καλεί τους πελάτες της στις εκθέσεις της να δοκιμάσουν ένα… Toyota RAV4 έτσι ώστε να έχουν άμεση σύγκριση με την δική τους πρόταση, το Rogue.

To συγκεκριμένο μοντέλο είναι μία από τις επιτυχίες της Nissan στις ΗΠΑ, έχοντας πουλήσει το 2019 περί τις 350.000 μονάδες, εξασφαλίζοντας έτσι την έκτη θέση στην εικοσάδα των best sellers της συγκεκριμένης χρονιάς. Πιο ψηλά σε σχέση με το Roque ήταν μόνο δύο SUV και έναν από αυτά έχει βάλει πλέον ως στόχο η Nissan.

Έτσι λοιπόν πολλές αντιπροσωπείες της ιαπωνικής μάρκας στις ΗΠΑ διαθέτουν νοικιασμένα Toyota RAV4, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση σύγκριση με το δικό τους μοντέλο αν το ζητήσει ο πελάτης.

Η κίνηση αυτή δείχνει εμπιστοσύνη της μάρκας στο προϊόν της, αν και δεν εγγυάται κανείς ότι κάποιοι δεν θα βρουν τελικά πιο ελκυστικό το… RAV4. Σε κάθε περίπτωση μία πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη κίνηση, η οποία θα δείξει στο τέλος της χρονιάς αν ήταν και αποτελεσματική από πλευράς πωλήσεων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo