Σύνδεση

Mitsubishi

Η ΜITSUBISHI ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ LANCER

Η Mitsubishi προχωρά σε μια ανανέωση του αειθαλούς μικρο- μεσαίου της μοντέλου, του Lancer, η οποία θα είναι πιο εμφανής στο εμπρός του μέρος, που πλέον θα έχει έναν νέας σχεδίασης προφυλακτήρα και μια διαφοροποιημένη μάσκα σε συνδυασμό με καινούργιους προβολείς με LED φώτα ημέρας.

To facelift ολοκληρώνεται με νέες ζάντες 16 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα κλειστή θήκη για μικρο- αντικείμενα στην κεντρική κονσόλα, στα καινούργια διακοσμητικά που είναι είτε σε piano black ή σε στυλ ανθρακονήματος και στην προσθήκη μιας θύρας USB.

Από πλευράς κινητήρων οι τετρακύλινδροι των 1.600 και 1.800 κυβικών, με 117 και 140 άλογα αντίστοιχα, προσαρμόστηκαν στις προδιαγραφές Euro 6 και κατά τα άλλα συνεχίζουν ως έχουν.

Γιάννης Σκουφής

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured