Αν η Rolls Royce αποφάσιζε να κατασκευάσει ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές μοντέλο η βάση θα ήταν σύμφωνα με τη λογική αλλά και τους γκουρού του photoshop autoprojecoes το τρέχον Mini. Το οποίο βέβαια θα αποκτούσε τόσο το κλασικό λουκ με τη χαρακτηριστική μάσκα των Rolls όσο και το συβαρίτικο εσωτερικό τους με την παραδοσιακή σχεδιαστική ταυτότητα.
Κινητήρας θα μπορούσε να είναι ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών της 428i με τα 245 άλογα, καθώς ο 6κύλινδρος της 435i μάλλον είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο σχετικά μικρό μηχανοστάσιο του Mini.
Όσο για το όνομα της mini Rolls Royce θα μπορούσε να είναι το Spook, προκειμένου να συνεχιστεί και η spooky παράδοση των επωνυμιών που επιλέγουν οι Εγγλέζοι της Rolls.
Γιάννης Σκουφής
