Σύνδεση

Citroen

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ CITROEN AIRCROSS (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έχουμε γράψει το πρωτότυπο Aircross…

Όπως έχουμε γράψει το πρωτότυπο Aircross της Citroen, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία η ενασχόληση μαζί του ξεκίνησε στις αρχές του 2014, όταν οι σχεδιαστές του ολοκλήρωσαν τις μακέτες τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του.

citroen-aircross-concept-2

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μοντέλο κανονικού μεγέθους που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ οι εργασίες στο πλαίσιο ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο και η συναρμολόγηση το Δεκέμβριο.

citroen-aircross-concept-3

Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο για το Citroen Aircross, που επιπρόσθετα είναι και plug-in υβριδικό με κινητήρα turbo 1.600 κυβικών και συνδυαστική ισχύ 317 ίππων, το οποίο ακολουθεί.

Γιάννης Σκουφής 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo