Σύνδεση

BMW

H BMW φτιάχνει καινούργιο εργοστάσιο μετά από 20 χρόνια. Στην Ουγγαρία

Την τελευταία χρονιά που η BMW έπιασε το μυστρί -λέμε τώρα…- ήταν το 2000 για το εργοστάσιο της Λειψίας. Από τότε μέχρι τώρα έχει μείνει στα συνολικά 31 ανά τον κόσμο. Όμως μιας και οι δουλειές πηγαίνουν καλά, τα αυτοκίνητά της πουλάνε και η παραγωγή δεν επαρκεί θα κατασκευάσει ένα νέο στην Ουγγαρία.

Πιο συγκεκριμένα στην πόλη Debrecen, με δυναμικότητα 150.000 μονάδων ετησίως και με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την κατασκευή συμβατικών και ηλεκτρικών μοντέλων στην ίδια γραμμή παραγωγής. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτά τα μοντέλα, ενώ η συγκεκριμένη δυνατότητα θα υιοθετηθεί και στα υπόλοιπα εργοστάσια του ομίλου.

Η γερμανική εταιρεία δεν θα είναι πάντως η μόνη με εργοστάσιο στην Ουγγαρία, καθώς ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα η Mercedes, η Audi και η Suzuki, ενώ η Opel έχει εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η Bentley Continental Supersports θέλει να είναι αυτό που λέει το όνομά της

Bentley

Πως να πληρώσετε σε 12 δόσεις τα Τέλη Κυκλοφορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Polygon Concept δείχνει το μέλλον της Peugeot

Featured