Σύνδεση

Honda

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ HONDA CR-Z

Η Honda φαίνεται ότι δεν μπορούσε να περιμένει το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι κι έτσι παρουσίασε ήδη το ανανεωμένο CRZ σε έκθεση στην Ινδονησία.

Το Ηonda CRZ λοιπόν, στην δεύτερη περίοδό του, θα διακρίνεται από μια ανασχεδιασμένη μάσκα και από ένα καινούργιο προφυλακτήρα, από τα φώτα ημέρας LED αλλά και τα αντίστοιχα πίσω φωτιστικά, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω διαχύτη καθώς και στουτς εξωτερικούς καθρέφτες.

Στο εσωτερικό η πιο σημαντική αλλαγή είναι οι τρεις πλέον φωτισμοί για τον πίνακα οργάνων –μπλε, κόκκινο και πράσινο για τα προγράμματα normal, sport και ECON αντίστοιχα- ενώ με το πάτημα ενός μπουτόν που λέγεται S+ ενεργοποιείται ένα ακόμα πιο σπορ πρόγραμμα, το Sport Plus.

Με αυτό θα μπορεί ο οδηγός να εκμεταλλευτεί ακόμα καλύτερα τους 136 συνολικά ίππους (από 124 μέχρι τώρα) και τα 190 Nm ροπής που αποδίδει πλέον το υβριδικό σύστημα κίνησης του CR-Z.

Παράλληλα ο επικεφαλής της Honda κ. Tananobu ανακοίνωσε την πορουσίασει ενός νέου Civic Type-R το 2015, το οποίο σκοπεύει να είναι το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο στο Nurburgring. Ο κινητήρας του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας 1.600 turbo, που θα προέρχεται από τον αντίστοιχο αγωνιστικό του WTCC.

{gallery}photos/29/news/HONDA-CRZ-FL{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Audi κλείνει οριστικά το εργοστάσιο των Βρυξελλών

Audi

Alfa Romeo: Η Junior με 313 ευρώ το μήνα

Alfa Romeo

Το Renault 5 Turbo 3E είναι η μετενσάρκωση του θρυλικού R5 Turbo

Featured

Το νέο Skoda Superb στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured