Σύνδεση

Tesla

H Τesla θα φτιάξει εργοστάσιο στην Γερμανία;

 
Με την μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνωρίζουν σε αγορές της Ευρώπης αλλά και τα παράπονα για τις καθυστερήσεις και την απουσία σημείων service η Tesla φαίνεται ότι παίρνει την απόφαση να εγκατασταθεί και στην Γηραιά Ήπειρο.
 
Δημοσιεύματα θέλουν την αμερικάνικη εταιρία να αναζητά τοποθεσίες για να φτιάξει ένα νέο εργοστάσιο, με πρώτη επιλογή το κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ψάχνει και σε άλλα σημεία της Γερμανίας, καθώς ο Elon Musk είχε δηλώσει ότι η συγκεκριμένη χώρα είναι πρώτη επιλογή για την Ευρώπη, όταν είχε ερωτηθεί που θα μπορούσε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της Tesla.
 
H βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία συνορεύει με την Ολλανδία και το Βέλγιο, κάτι που καθιστά την συγκεκριμένη επιλογή ιδιαίτερα ελκυστική για την Tesla. Η Ευρώπη αναμένεται να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων πίσω μόνο από την Κίνα και η Tesla τρέχει να προλάβει πριν οι μεγάλοι κατασκευαστές επεκτείνουν την γκάμα των ηλεκτρικών τους στην Ευρώπη.
 
Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo