Σύνδεση

Bentley

Η νέα Bentley Continental GT θα είναι καταιγιστική

Η Bentley αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες της επόμενης γενιάς Continental GT, η οποία διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα που αποδίδει σχεδόν 800 ίππους, καθιστώντας την το ισχυρότερο αυτοκίνητο της Bentley μέχρι σήμερα.

Η νέα Continental GT χρησιμοποιεί έναν βελτιωμένο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ενιαίο ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτή η διάταξη παράγει συνδυασμένη απόδοση 785 ίππων και 1.000 Nm ροπής, ξεπερνώντας τον προηγούμενο κινητήρα W12 του Batur, ο οποίος είχε 740 ίππους.

Αυτό το υβριδικό σύστημα κίνησης υπόσχεται χρόνο για το 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 3,6 δευτερόλεπτα που πέτυχε η προηγούμενη Continental GT Speed των 650 ίππων, αν και τα ακριβή στοιχεία επιδόσεων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Το σύστημα PHEV προσφέρει περίπου 80 χιλιόμετρα αποκλειστικά ηλεκτρικής οδήγησης και εκπέμπει λιγότερο από 50 g/km CO2.

Το νέο μοντέλο διαθέτει αρκετές βελτιώσεις για τη διατήρηση των δυναμικών επιδόσεών του, συμπεριλαμβανομένων των αμορτισέρ διπλής βαλβίδας, των νέες ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους και ανανεωμένα συστήματα torque vectoring και τετραδιεύθυνσης.

Οι βελτιώσεις στη σχεδίαση που είναι εμπνευσμένες από το Batur περιλαμβάνουν προβολείς σε σχήμα «δάκρυ», λεπτότερα πίσω φώτα και πιο τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Αυτό το PHEV αντικαθιστά τα προηγούμενα κινητήρια σύνολα V8 και W12 σε όλη τη γκάμα της Continental GT.

Η Continental GTC και η Flying Spur θα λάβουν επίσης αυτές τις αναβαθμίσεις αργότερα μέσα στο έτος.

Εν τω μεταξύ, η Bentley Bentayga θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με έναν συμβατικό κινητήρα μέχρι το 2026, οπότε και θα στραφεί σε υβριδικά αποκλειστικά κινητήρια σύνολα.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσα χιλιόμετρα θα μπορέσετε να κάνετε με λαμπάκι για το καύσιμο;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz