Σύνδεση

BMW

Η ηλεκτρική BMW i4 θα είναι ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο (Video)

H ΒΜW βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξης της i4, η οποία θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Gran Coupe της εταιρίας, κόντρα στο Tesla Model 3.

Στο video που έδωσε στην δημοσιότητα βλέπουμε μία καμουφλαρισμένη i4 να κάνει δοκιμές που αφορούν τα δυναμικά της χαρακτηριστικά, από τις οποίες δεν λείπουν και στιγμές που το αυτοκίνητο επιδίδεται σε drift και οδήγηση με το πλάι.

Στόχος της εταιρίας είναι να δείξει ότι η ηλεκτρική βάση δεν αποκλείει και την οδηγική ευχαρίστηση. Και ότι ως BMW οφείλει να είναι ευχάριστη και στις στροφές και όχι μόνο στις ευθείες όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ηλεκτρικά.

Όταν τελικά λανσαριστεί το αυτοκίνητο θα διαθέτει 530 ίππους και θα φθάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Θα είναι εφοδιασμένη με μία μπαταρία των 80 kWh την οποία θα μπορεί να γεμίζει σε ταχυφορτιστές των 150 kW σε ρεύμα DC. Η αυτονομία που ανακοινώνει η BMW θα είναι στα 600 χιλιόμετρα.

H εταιρία υποστηρίζει ότι η i4 θα έχει μία νέα εξελιγμένη ανάρτηση αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο με την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και τον σπορ χαρακτήρα. Η παρουσίασή της αναμένεται σε μερικούς μήνες, με την έναρξη των πωλήσεων να γίνεται στις αρχές του 2022.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured