Σύνδεση

Ford

FORD FOCUS: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ 1.500 ΚΥΒΙΚΑ

Το Ford Focus θα παρουσιαστεί ανανεωμένο στις αρχές του 2014, με πιο πιθανή ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας του την έκθεση του Ντιτρόιτ τις πρώτες ημέρες του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Η πιο σημαντική αισθητική αλλαγή του θα είναι βέβαια η υιοθέτηση της ιδιαίτερα επιτυχημένες και χαρακτηριστικής μάσκας αλά Aston Martin που η Ford παρουσίασε και στο ανανεωμένο Fiesta και η οποία θα παραπέμπει λίγο στην τρέχουσα του ST. Από κει και πέρα θα υπάρχουν κι άλλες επιμέρους διαφοροποιήσεις οι οποίες όμως δεν θα αλλάζουν τη συνολική εικόνα.

Σημαντική αλλαγή θα υπάρχει και στη γκάμα των κινητήρων, μιας και εκτός από τον πολύ-βραβευμένο 1.0 EcoBoost που κινεί ήδη το Focus θα υπάρχει και ο επίσης καινούργιος 1.5 EcoBoost που θα αντικαταστήσει τους πιο παλιούς των 1.600 κυβικών, προσφέροντας ίδια απόδοση (150 και 182 ίππους) αλλά εμφανώς καλύτερη οικονομία καυσίμου και μικρότερες εκπομπές ρύπων.

Γιάννης Σκουφής 

{gallery}photos/37/NEWS/FORD-FOCUS-FL{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo