Σύνδεση

F1

F1: o Ross Brawn μιλά για καλό σενάριο 19 αγώνων χωρίς θεατές (Video)

Η πανδημία το κορονοϊού ανατρέπει συνεχώς τα πλάνα επί χάρου που κάνουν στη Φόρμουλα 1. Έτσι ο υπεύθυνος του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ Ross Brawn θεωρεί πως αν δεν διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Γαλλίας που είναι προγραμματισμένο από τις 26 έως και τις 28 Ιουνίου το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο.

Ο Brawn είπε πως αυτό είναι το καλύτερο θεωρητικά σενάριο προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν μέσα στη σαιζόν συνολικά 19 αγώνες. Έστω και αν πρέπει να διεξαχθούν και τρεις σερί. Ο βασικός στόχος πάντως είναι η διεξαγωγή των 8 που είναι και είναι και ο ελάχιστος αριθμός, σύμφωνα με το καταστατικό της FIA, προκειμένου να υπάρξει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Από την άλλη το χειρότερο σενάριο είναι να γίνουν αγώνες τον Οκτώβριο ώστε να μη χαθεί η φετινή σεζόν. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προγραμματιστούν Γκραν Πρι και τον Ιανουάριο του 2021 μιας και για να λέγεται το πρωτάθλημα παγκόσμιο θα πρέπει να γίνουν αγώνες και εκτός Ευρώπης.

Αυτό πάντως που σίγουρα πρέπει να αποκλειστεί για φέτος, όπως είπε και ο Ross Brawn στη συνέντευξή του στο Sky Sports που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια , είναι η παρουσία θεατών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo