Σύνδεση

Featured

Δείτε την απαγορευμένη διαφήμιση της Land Rover στην Αγγλία (Video)

Μία πολύ εντυπωσιακή διαφήμιση του Land Rover Defender αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και τελικά απαγορεύτηκε από την αρμόδια αρχή της Βρετανίας.

Στην διαφήμιση αυτή βλέπουμε το Defender να κάνει διάφορα extreme εκτός δρόμου περάσματα, μέσα σε ποτάμια, άμμο, βράχους και τα σχετικά.

Το επίμαχο σημείο είναι όταν τρία Defender κάνουν όπισθεν στο χείλος ενός γκρεμού, με την εταιρία να θέλει να δείξει την χρησιμότητα της κάμερας οπισθοπορείας και των αισθητήρων για το παρκάρισμα.

Για την σκηνή αυτή υπήρξαν παράπονα στην αρχή για την δεοντολογία της διαφήμισης στην Βρετανία, η οποία αποφάσισε τελικά να απαγορεύσει την προβολή του video.

O λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι ίσως να παραπλανά τους οδηγούς των αυτοκινήτων ότι οι αισθητήρες μπορούν να αναγνωρίσουν και το κενό, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει, καθώς μπορούν να ανταποκρίνονται μόνο σε σταθερά αντικείμενα.

Η Jaguar αντέτεινε ότι η όπισθεν γινόταν σε ένα σημείο που υπήρχε εμπόδιο, όμως η ASA (Advertising Standards Authority) δεν δέχθηκε ότι ήταν ακριβές αυτό, και τελικά προχώρησε στην απαγόρευση της διαφήμισης. Εσείς τι λέτε;

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo