Σύνδεση

BMW

BMW 4 COUPE BY AC SCHNITZER

Η BMW 4 Coupe δεν πρόλαβε να εμφανιστεί και οι απανταχού βελτιωτές έχουν αναλάβει δράση. Από τους πρώτους που παρουσίασε την πρότασή της η AC Schnitzer, που πέρα από το κλασικό τρίπτυχο –ανάρτηση, εξάτμιση, ζάντες- προσφέρει και κιτ αναβάθμισης των κινητήρων.

Σε ότι αφορά την ανάρτηση υπάρχουν δύο επιλογές: μια χαμηλωμένη κατά 25 χιλιοστά και μια αγωνιστικών προδιαγραφών και πλήρως ρυθμιζόμενη, ενώ οι ζάντες κυμαίνονται από 18άρες μέχρι 20άρες. Παράλληλα επεμβάσεις μπορούν να γίνουν και στο εσωτερικό, όπου η Schnitzer χρησιμοποιεί κατά κόρον αλουμίνιο για επενδύσεις, λεπτομέρειες κ.λπ, που στο ελληνικό π.χ. καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για να πάθεις έγκαυμα.

Ο κινητήρας πετρελαίου των 2.000 κυβικών της 420d μετά την επέμβαση της Schnitzer ανεβαίνει από τους 180 στους 218 ίππους, ενώ ο επίσης δίλιτρος turbo βενζίνης της 428i πήγε από τους 245 στους 294 ίππους. Με τη σειρά του ο 6κύλινδρος των 3.000 κυβικών, επίσης turbo, της 435i έχει φτάσει τους 360 ίππους (από 306).

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured