Σύνδεση

Toyota

AYTO EINAI TO TOYOTA YARIS GRMN ME TA 210 AΛΟΓΑ

Δεκαπέντε ημέρες πριν ανοίξεις τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Toyota έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το “καυτό” Yaris με τα 210 άλογα.

Το Yaris GRMN (από το “Gazoo Racing Masters of the Nürburgring”) θα εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα των 1,8 λίτρων με κομπρέσορα. Θα υπάρχει μόνο σε τρίθυρη έκδοση ενώ θα διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό σπορ bodykit, με αεροδυναμικά βοηθήματα που θα παραπέμπουν στο WRC αδελφάκι του, μεγάλες ζάντες, φουσκωμένα φτερά, αεροτομή με διαχύτη κ.λπ.

yaris-grmednsdndisd-2

Σύμφωνα με την εταιρία το GRMN (που είναι και το μοναδικό αυτοκίνητο με κομπρέσορα στην κατηγορία του) θα κάνει το 0-100 σε 6,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 225 χλμ./ώρα.

Η ειδική διάσταση του μοντέλου θα τονίζεται τόσο στο εσωτερικό όπου θα υπάρχουν πολλές σπορ αναφορές και μπάκετ καθίσματα, ενώ στα μηχανικά μέρη θα υπάρξουν βελτιώσεις στο σύστημα διεύθυνσης, αλλαγές στην ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα.

Το πολλά υποσχόμενο Yaris, το οποίο αναμένεται να μοιράσει ξανά την τράπουλα στα γρήγορα σούπερ μίνι (με κυριότερο αντίπαλο το Fiesta ST), θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 7 Μαρτίου στην Γενεύη, οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε και τις τελικές πληροφορίες και εικόνες από το σύνολο του αυτοκινήτου.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo