Σύνδεση

Aston Martin

ASTON MARTIN VIRAGE SHOOTING BRAKE ZAGATO. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Οι σχεδιαστές της Zagato φαίνεται πως έχουν…

Οι σχεδιαστές της Zagato φαίνεται πως έχουν μεγάλα κέφια, καθώς μετά την Lamborghini 5-95 Zagato, παρουσίασαν στην εκδήλωση Chantilly Arts & Elegance, την Aston Martin Virage Shooting Brake. H οποία πέρα από πανέμορφη θα είναι και oneoff, ενώ όπως λέγεται έχει ήδη κατοχυρωθεί από κάποιον Ευρωπαίο πελάτη της βρετανικής εταιρείας που αναζητούσε κάτι σε επίπεδο ατελιέ και με συλλεκτικό, μεταμοντέρνο χαρακτήρα.

Aston-Martin-Virage-Shooting-Brake-Zagato-2

Η Virage Shooting Brake Zagato, σύμφωνα με το ίδιο το ιταλικό στούντιο,  συνδυάζει στοιχεία από την Aston Martin V8 Vantage και την κλασική Volante της δεκαετίας του ‘80, ενώ φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή double bubble οροφή, που για την περίσταση είναι αρκετά διακριτική.

Aston-Martin-Virage-Shooting-Brake-Zagato-3

Αυτή είναι η τελευταία προσθήκη στην τριλογία της Zagato για τη βρετανική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε το 2013 από την DBS Coupe Zagato Centennial και την DB9 Spider Zagato Centennial που αποδίδουν φόρο τιμής στην 100η επέτειο της Aston Martin.

Γιάννης Σκουφής

Aston-Martin-Virage-Shooting-Brake-Zagato-4

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Η τούρκικη Togg θα παίρνει πλαίσια από την κινεζική CATL

TOGG

Alfa Romeo: Οι νέες Giulia και Giulietta επιστρέφουν ηλεκτρικές

Alfa Romeo

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured