Σύνδεση

Featured

Ares X-Raid: Μία G-Class με brutal εμφάνιση και 760 άλογα

Οι μετατροπές σε μεγάλα και ογκώδη τετρακίνητα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε σημεία του πλανήτη που περισσεύει το χρήμα (και δη το πετρέλαιο), οπότε ένα ακόμα τέτοιου είδους όχημα έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον ως μία ακόμα εξεζητημένη πρόταση για λίγους και αναίσχυντα πλούσιους.

Η Ares Design ανήκει στον τον Dany Bahar, πρώην CEO της Lotus, και παρουσιάζει την πρώτη της έμπνευση που βασίζεται πάνω σε μία G63 AMG. Το δημιούργημά του είναι φτιαγμένο από περλέ αλουμινένιο αμάξωμα και πολύ ανθρακόνημα που την περιβάλλει.

Το κύριο μοτίβο είναι το τετράγωνο στιλ και η μεγάλη δυναμική μάσκα, όταν το νέο ελαφρύτερο αμάξωμα εξοικονομεί 200 κιλά από τη νορμάλ G63 με τον V8 των 5,5 λίτρων.

Για την περίσταση η ισχύς έχει ανέβει στα 760 άλογα με την τελική να περιορίζεται στα 250, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ταμπλό με άφθονο δέρμα και δύο VIP θέσεις στην πίσω σειρά με διαχωριστικό ένα μεγάλο υποβραχιόνιο.

Όσο για την τιμή της φθάνει στα περίπου 700.000 ευρώ κάτι που μάλλον δεν είναι πρόβλημα αν είστε κάτοικος της Σαουδικής Αραβίας.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo