Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ». ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ3

Ο Χάρης Θεοφράστου, σε καθήκοντα Επιθεωρητή Δημόσιας Οδηγικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας (Ε.Δ.Ο.Σ.Α), κάθε εβδομάδα από την ΕΡΤ3, σας ενημερώνει για θέματα αυτοκίνησης και μετακινήσεων.

Επιθεωρεί θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, την τεχνολογία, το ταξίδι, το ποδήλατο και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα ερευνά τις συνθήκες ασφάλειας και οδηγικής συμπεριφοράς στην ελληνική πραγματικότητα.

Η «επιθεώρηση» πραγματοποιείται στα κατά τόπους σημεία ελέγχου, και ολοκληρώνεται στο γραφείο του Επιθεωρητή με την βοήθεια της εκάστοτε γραμματέας του, η οποία έχει την κωδική ονομασία “Ερμιόνη”.

Και όλα αυτά με την ανατρεπτική ματιά του Επί Τροχών, σε μια εκπομπή που ενημερώνει και ψυχαγωγεί.

Από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 λοιπόν, έχετε και εσείς την ευκαιρία να μπείτε στα άδυτα της  «Ε.Δ.Ο.Σ.Α.» μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Περικλής Στέφος

asfalos-epi-trohon-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi