Σύνδεση

Opel

ΤΟ ΝΕΟ OPEL MERIVA ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

H καινούργια γενιά του Opel Meriva ναι μεν δεν θα χάσει τον πολυμορφικό της χαρακτήρα από την άλλη όμως θα υιοθετήσει πολλά crossover στοιχεία, τα οποία θα προέρχονται από το Mokka X. Παράλληλα θα διαθέτει και πολλές επιλογές προσωποποίησης κατά τα πρότυπα του Adam.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει φυσικά επίσημες φωτογραφίες αλλά η προσέγγιση του ιταλικού OmniAuto.it που ενσωματώνει στοιχεία τόσο από το νέο Astra –προσέξτε τη διαμόρφωση της πίσω κολώνας που μοιάζει με αυτή του Sports Tourer– όσο και από το καινούργιο Insignia που θα δώσει το παρόν στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι, δείχνει να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Το νέο Opel Meriva θα βασίζεται στο πλαίσιο EMP2 του ομίλου της PSA, που χρησιμοποιείται ήδη στο Peugeot 308 αλλά και στο Citroen C4 Picasso, ενώ σε ότι αφορά τους κινητήρες στη βάση θα υπάρχουν ο 3κύλινδρος βενζίνης των 1.000 κυβικών και ο diesel των 1.300 που κινούν τα Corsa και Astra της τελευταίας γενιάς.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi