Σύνδεση

Featured

ΓΙΝΕΤΑΙ DRIFT ME 300+ ΧΛΜ./ ΩΡΑ;

Γίνεται, πως δεν γίνεται και μάλιστα με 304,96 χλμ./ ώρα για την ακρίβεια που πρόκειται για νέο παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο πιστώθηκε στον Masato Kawabata -πρωταθλητή του drift στην Ιαπωνία και κάτοχο του τίτλου D1 Grand Prix. Ο Kawabata κατέρριψε το ρεκόρ του Πολωνού Jakub Przygoński με ένα ειδικά ρυθμισμένο Nissan GT-R NISMO που επιμελήθηκε η GReddy Trust, ενώ εκτεταμένες δοκιμές του αυτοκινήτου έγιναν στις εγκαταστάσεις της πίστας Fuji Speedway της Ιαπωνίας.

NISSAN-GT-R-DRIFT-RECORD (2)

Το σπέσιαλ αυτό GT-R αποδίδει 1.380 άλογα με την μετάδοση της κίνησης αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, ενώ το ρεκόρ έγινε με μέγιστη ταχύτητα 304,96 χλμ./ώρα και σε γωνία πλαγιολίσθησης 30 μοιρών. Το όλο εγχείρημα έλαβε χώρα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fujairah, των  Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

NISSAN-GT-R-DRIFT-RECORD (4)

Σύμφωνα με την Nissan, η επιλογή του συγκεκριμένου αεροδρομίου έγινε γιατί διαθέτει ένα μεγάλο διάδρομο προσγείωσης μήκους 3 χιλιομέτρων και καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες ενός τέτοιου δύσκολου εγχειρήματος.

Γιάννης Σκουφής

NISSAN-GT-R-DRIFT-RECORD (3)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz