Σύνδεση

Citroen

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CITROEN C3 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Το υπερ- μίνι της Citroen, το C3, έχει ήδη…

Το υπερ- μίνι της Citroen, το C3, έχει ήδη συμπληρώσει παρουσία 7 ετών και λογικό είναι η γαλλική εταιρεία να έχει ήδη προχωρήσει με την εξέλιξη του αντικαταστάτη του. Παρόλο που ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το καινούργιο C3 θα δώσει το παρόν στην έκθεση στο Παρίσι, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η βάση του θα είναι το πλαίσιο του Peugeot 208, με το οποίο θα μοιράζεται και τους κινητήρες. Έτσι διαθέσιμοι θα είναι οι ατμοσφαιρικοί 3κύλινδροι των 1.000 και 1.200 κυβικών με 68 και 82 άλογα αντίστοιχα, ο υπερ- τροφοδοτούμενος 1.2Τ των 110 ίππων, καθώς και ο diesel 1.6 BlueHDI, με απόδοση 75, 100 και 120 ίππων, στις τελευταίες εκδοχές τους.

Από πλευράς διαστάσεων δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις, ενώ η αισθητική του, όπως φαίνεται και από το πως το φαντάζονται οι ειδικοί του ιταλικού OmniAuto, θα υιοθετεί στοιχεία από τα C4 Picasso και Cactus, ενώ και πάλι θα ξεχωρίζει με τις στρογγυλεμένες φόρμες της.

Ενδιαφέρον είναι πως το πρώτο 11μηνο του 2015 η Citroen πούλησε συνολικά 160.680 C3, τα οποία είναι 14,3% λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο 6μηνο του 2014.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Η τούρκικη Togg θα παίρνει πλαίσια από την κινεζική CATL

TOGG

Alfa Romeo: Οι νέες Giulia και Giulietta επιστρέφουν ηλεκτρικές

Alfa Romeo

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured