Σύνδεση

Featured

H ANOIXTH MERCEDES S-CLASS ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ S65 AMG

Ήταν αναμενόμενο; Μάλλον, καθώς από τη στιγμή που η Mercedes παρουσίασε μετά από…

Ήταν αναμενόμενο; Μάλλον, καθώς από τη στιγμή που η Mercedes παρουσίασε μετά από μισό αιώνα την ανοιχτή έκδοση της SClass ήταν θέμα χρόνου πότε θα εμφανιζόταν και η αντίστοιχη κορυφαία AMG.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του υπερ- πολυτελούς κάμπριο με τις τέσσερις θέσεις στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις πρώτες μέρες του 2016 η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της S65 AMG Cabriolet. Η οποία κινείται από το θηριώδη V12 της AMG με τα 6.000 κυβικά και τα 2 turbο ο οποίος αποδίδει 630 άλογα και 1.000 Νm, που καταλήγουν στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου AMG Speedshift 7GTronic. Για τις επιδόσεις σημειώστε τα 4,1 δεύτερα που χρειάζονται για το 0-100 και την τελική των 300 χλμ./ ώρα στην περίπτωση που υπάρχει το AMG Driver Package.

MERCEDES-S65-AMG-CABRIOLET-1A

Την εικόνα σημπληρώνουν η εξαιρετικά ποιοτική μαλακή οροφή που διπλώνει στο πορτμπαγκάζ, τόσο με τηλεχειρισμό σε 20 δεύτερα όσο και εν κινήσει μέχρι τα 60 χλμ./ ώρα και οι ζάντες των 20 ιντσών με λάστιχα 255/40 μπροστά και 285/35 πίσω, ενώ την επιβράδυνση εξασφαλίζουν κεραμικά δισκόφρενα.

Όπως και στις λιγότερο σπορ εκδοχές της ανοιχτής τετραθέσιας S-Class, έτσι και στην κορυφαία S65 το σύστημα AIRCAP απομακρύνει τον ενοχλητικό αέρα, ενώ το AIRSCARF διοχετεύει ζεστό αέρα γύρω από τους αυχένες των επιβατών. Η λίστα των παραγγελιών, αν τυχόν ενδιαφέρεστε, θα ανοίξει, όπως ανακοίνωσε η Mercedes, στις 4 Απριλίου, ενώ για την τιμή σημειώστε τις 367.000 ευρώ που κοστίζει στην Ελλάδα η αντίστοιχη S65 AMG κουπέ και προσθέστε και κάποιες χιλιάδες ευρώ επιπλέον.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi