Σύνδεση

Volkswagen

ΣΚΑΝΔΑΛΟ VW: ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Ο όμιλος Volkswagen εξετάζει, τουλάχιστον για..

Ο όμιλος Volkswagen εξετάζει, τουλάχιστον για τη Γερμανία και τη δυνατότητα αγοράς από την πλευρά του μέρους των 2,4 εκατομμυρίων αυτοκίνητων που κυκλοφορούν στη χώρα και διαθέτουν σε λειτουργία το επίμαχο λογισμικό με ταυτόχρονη χορήγηση επιπλέον έκπτωσης για την αγορά ενός καινούργιου μοντέλου.

Η πρόταση αυτή είναι πολύ πιθανό να ισχύει για τα αυτοκίνητα με κινητήρες 1.600 κυβικών, καθώς για αυτούς απαιτείται αντικατάσταση εξαρτημάτων του τετρακύλινδρου και όχι μια απλή αναβάθμιση του λογισμικού τους.

Φυσικά εννοείται πως μια τέτοια πρόταση, αν τελικά υιοθετηθεί, θα συμφέρει ιδιαίτερα όσους έχουν αυτοκίνητα κάποιας ηλικίας με πολλά χιλιόμετρα και εξέταζαν σοβαρά την αντικατάστασή τους.

Ανεξάρτητα πάντως από την υλοποίηση ή μη της παραπάνω πρότασης οι ειδικοί προβλέπουν μεγάλη περίοδο αναμονής για τους κατόχους των επίμαχων μοντέλων του ομίλου, καθώς υπολογίζεται πως για τις απαιτούμενες εργασίες σε κάθε αυτοκίνητο θα απαιτείται χρόνος τουλάχιστον 90 λεπτών, στον οποίο θα πρέπει να προστεθεί και ο χρόνος που θα χρειάζεται στη συνέχεια για την δημιουργία και την υπογραφή διαφόρων εντύπων.

Γιάννης Σκουφής

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. nian

    27/10/2015 στις 19:31

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi