Σύνδεση

Renault

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ H RENAULT ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ TALISMAN;

O ισχυρός άντρας του ομίλου Renault Nissan…

O ισχυρός άντρας του ομίλου Renault Nissan Carlos Ghosn χαρακτήρισε το νέο Talisman ως ένα «εκλεπτυσμένο σεντάν», ενώ ο επικεφαλής του τμήματος design της Laurens van den Acker είπε με τη σειρά του πως «έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα».

RENAULT-TALISMAN-2

Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητα κατασκευής οι Γάλλοι επεδίωξαν τη συνδρομή των Γερμανών της Mercedes, με την οποία υπάρχει έτσι κι αλλιώς συνεργασία, αν και γενικά μια τέτοια κίνηση δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη με βάση τα δεδομένα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

RENAULT-TALISMAN-3

Οι άνθρωποι της Renault λοιπόν ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στη Mercedes να μεταβεί μια ομάδα ειδικών στο εργοστάσιο στο Douai προκειμένου να τσεκάρουν τον έλεγχο ποιότητας αλλά και την προσλαμβάνουσα ποιότητα του νέου τους μεσαίου μοντέλου. Το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις δεν έχει εξαρτήματα της γερμανικής εταιρείας.

Γιάννης Σκουφής

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Το νέο Opel Frontera στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT