Σύνδεση

Citroen

TO NEO CITROEN C5 ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΟΙ;

Στη Citroen ναι μεν εξελίσσουν αυτήν την περίοδο την καινούργια γενιά του πιο μεγάλου τους μοντέλου, του C5, αλλά δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα πωλείται και στην Ευρώπη.

Το βέβαιο είναι πως θα μπορούν να το αγοράσουν στην Κίνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της επικεφαλής της εταιρείας, Linda Jackson και αυτό γιατί στη συγκεκριμένη αγορά αλλά γενικά στην Ασία τα σεντάν και ειδικά τα μεγάλα είναι δημοφιλή. Στην Ευρώπη αντίθετα πολλοί από τους παραδοσιακούς αγοραστές οχημάτων της κατηγορίας D επιλέγουν πλέον κάποιο SUV.

CITROEN-C5-HYDRACTIVE

Ενδιαφέρον είναι πως κατά πάσα πιθανότητα και όπως έχουμε γράψει, η νέα C5 δεν θα διατίθεται και με την υδροπνευματική ανάρτηση Hydractive, καθώς το κόστος εξέλιξης και παραγωγής της είναι τέτοιο που ο όμιλος PSA θεωρεί ότι δεν αξίζει. Αντίθετα, για τα πιο premium μοντέλα της σειράς DS η Citroen πιθανά θα υιοθετήσει κάποια εξελιγμένη ανάρτηση, ίσως από αυτές που διατίθενται ήδη από διάφορους υπο- κατασκευαστές.

Κάτι άλλο για το οποίο δεν υπάρχουν πληροφορίες είναι το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του Citroen C5. Από τη στιγμή πάντως που δηλώνει το παρόν από το 2008 η λογική λέει μέσα στην επόμενη διετία.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz