Σύνδεση

BMW

BMW: KAI ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ 2 GRAN COUPE ΜΕ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία η BMW σκοπεύει να επεκτείνει τη γκάμα των τετράθυρων κουπέ της, των Gran Coupe δηλαδή και με μια αντίστοιχη έκδοση της σειράς 2 στη βάση τους.

Το πιο μικρό των Gran Coupe θα είναι πισωκίνητο, το πλαίσιο θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιείται και στα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας (3,5 και 7), με διαφορετικό φυσικά μεταξόνιο και μήκος και βέβαια με άλλη, σαφώς πιο χαμηλή τιμή.

Το τελευταίο θα καθιστά το όλο πρότζεκτ βιώσιμο, ενώ σε σχέση με την τετράθυρη σειρά 1 που επίσης αναμένεται και στο μέλλον θα είναι προσθιοκίνητη, το 2 Gran Coupe θα είναι πιο χαμηλό και πιο φαρδύ, προκειμένου σε συνδυασμό και με το πιο χαμηλό κέντρο βάρους να εξασφαλίζεται μια πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Αν το 2 Gran Coupe αρχίζει να σας κάνει κλικ σημειώστε πως δεν θα παρουσιαστεί πριν από το 2018, ενώ η άμεση αντίπαλός του θα είναι η Mercedes CLA.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz