Σύνδεση

Citroen

H CITROEN ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ

H απόφαση των Γάλλων είναι ειλημμένη και θρυαλλίδα γι’ αυτήν υπήρξε το Cactus, το μικρο- μεσαίο SUV με την ξεχωριστή εικόνα, που δείχνει να σημειώνει επιτυχία. Έτσι λοιπόν στο άμεσο μέλλον η Citroen θα περιορίσει τον αριθμό των μοντέλων που περιλαμβάνει η γκάμα της από τα 14 που είναι σήμερα στα μόλις 7, ενώ παράλληλα η σειρά DS θα αποστασιοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Τόσο σε ότι αφορά το σχεδιασμό όσο και την τιμολόγηση, η οποία θα κινηθεί σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα, στα όρια του premium ενδεχομένως.

Citroen_Linda_Jackson.jpg

Από κει και πέρα οι ιθύνοντες της Citroen, που εξέφρασαν την πρόθεσή τους μέσω της ισχυρής κυρίας της μάρκας Linda Jackson, η οποία φυσικά έχει τη συγκατάθεση του επικεφαλής του ομίλου PSA Carlos Teves, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε παραδοσιακές αξίες της μάρκας. Αξίες όπως η μεγαλύτερη άνεση και από πλευράς χώρων, η οποία θα επιτευχθεί με αερόσακους στην οροφή που απελευθερώνουν πολύτιμα εκατοστά ή με ενιαίο εμπρός κάθισμα, καθώς και η υιοθέτηση «πρακτικής» τεχνολογίας, όπως οι οθόνες αφής.

Οι οποίες ήδη χρησιμοποιούνται στο όπως διαφαίνεται μοντέλο- καταλύτη των εξελίξεων  για τη μάρκα, το Cactus, που μάλλον θα αποκτήσει σύντομα και μια μικρότερη εκδοχή. Άλλωστε υπάρχει ήδη, για την αγορά της Κίνας, το C3-XR.

Γιάννης Σκουφής

Citroen-C3-XR-01-642x336

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured