Σύνδεση

Featured

ΝΕΟ OPEL CORSA OPC ΜΕ 210 ΑΛΟΓΑ

Η Opel πλειοδοτεί στην κλάση των μικρών hot hatches, καθώς το καινούργιο Corsa OPC που θα παρουσιαστεί επίσημα σε τρεις περίπου μήνες στο Σαλόνι της Γενεύης, δεν θα έχει τελικά 200 άλογα όπως είχαμε γράψει αλλά 210. Πάντα από τον τετρακύλινδρο turbo των 1.600 κυβικών.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί μια απόσταση ασφαλείας π.χ. από το VW Polo GTI ή το Ford Fiesta ST που έχουν 192 και 182 άλογα αντίστοιχα και προσεγγίζει τα πιο premium Audi S1 και Mini Cooper S των 2.000 κυβικών. Tο κιβώτιο θα είναι αποκλειστικά χειροκίνητο 6 σχέσεων.

Opel Corsa 2011

Από κει και πέρα θα υπάρχει φυσικά φουλ αεροδυναμικό πακέτο προκειμένου να ξεχωρίζει από τα πιο ταπεινά μοντέλα της γκάμας, πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τα παραδοσιακά πολύ καλά μπάκετ στο εσωτερικό και βέβαια πολύ καλές επιδόσεις, καθώς το 0-100 υπολογίζεται πως θα ολοκληρώνεται σε 7,0 δεύτερα και η τελική θα είναι 230.

Γιάννης Σκουφής

OPEL-CORSA-OPC-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz