Σύνδεση

Featured

FIAT: ΕΠΕΝΔΥΣΗ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΩΝ BRAVO, LINEA KAI STILO

To 2016 η Fiat θέλει να έχει μια πλήρως …

To 2016 η Fiat θέλει να έχει μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στη μικρή- μεσαία κατηγορία για την ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ ως τόπο παραγωγής όρισε το εργοστάσιό της στην Προύσα της γειτονικής Τουρκίας.

fiat-stilo-multi-wagon

Εκεί λοιπόν θα κατασκευάζονται οι αντικαταστάτες των Linea, Stilo και Bravo που κυκλοφορούν από το 2008 –το Bravo κατασκευάζεται πλέον όχι στην Ιταλία αλλά στη Βραζιλία- ενώ από το συνολικό ποσό τα 520 εκατομμύρια αφορούν την εξέλιξη και παραγωγή 580.000 σεντάν (ο διάδοχος Linea) και τα 480 τα πεντάθυρα (νέο Bravo) και στέϊσον (καινούργιο Stilo Multiwagon).

Τα νέα μοντέλα θα βασίζονται στο πλαίσιο των Fiat 500L και 500Χ, ενώ το ποσό της επένδυσης αφορά την 7ετία από το 2016 έως το 2023.

Γιάννης Σκουφής

Fiat-Linea

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Το νέο Opel Frontera στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured