Σύνδεση

Honda

ΝΕΟ HONDA CIVIC TYPE-R: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καινούργιο Honda Civic Type-R παρουσιάστηκε στο Παρίσι με τη μορφή του 3ου και τελευταίου πρωτότυπού του, ενώ μέσα στο 2015 αναμένεται η έκδοση παραγωγής του, η οποία εμφανίζεται εξαιρετικά φιλόδοξη.

Σε τι; Σε όλα, καθώς όπως αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί ο Suehiro Hasshi, ο υπεύθυνος για την εξέλιξή του, θέλει να είναι τόσο το απόλυτο hot hatch, όσο και το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο στην πίστα παράσημο του Nuerburgring.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-TECH-2

Αν πάντως για τους ισχυρισμούς του αρχι-μηχανικού του πάρουμε σα βάση τον ολοκαίνουργιο turbo των 2.000 κυβικών, ο οποίος θα αποδίδει κάπου από 280 ως και 320 άλογα –μάλλον πιο κοντά στη μεγάλη τιμή θα είναι- το Type-R μάλλον έχει όλα τα φόντα να εκπλήξει. Ευχάριστα φυσικά.

Το ρεκόρ πάντως στο Nuerburgring για τα προσθιοκίνητα το έχει αυτή τη στιγμή το Renault Megane RS Trophy και ναι ο κ. Hasshi, που λογικό είναι να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, είναι ελαφρώς υπερβολικός όταν συγκρίνει το Civic Type-R με το NSX

Γιάννης Σκουφής

HONDA-CIVIC-TYPE-R-TECH-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured