Σύνδεση

Jaguar

ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗN ΚΛΕΜΜΕΝΗ JAGUAR E-TYPE ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 46 ΧΡΟΝΙΑ!

O Ivan Schneider είναι 82 χρονών, συνταξιούχος..

O Ivan Schneider είναι 82 χρονών, συνταξιούχος δικηγόρος και μετά από 46 ολόκληρα χρόνια και πάλι κάτοχος μιας Jaguar E-Type. Κι αυτό γιατί το Μάρτιο του 1968, κάποιος έκλεψε το αγαπημένο του βρετανικό ρόουντσερ –το πρώτο και πιο όμορφο που είχε ποτέ, όπως είπε- μπροστά από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου ήδη ήταν ένας επιτυχημένος δικηγόρος.

Σαράντα και πλέον χρόνια η Jaguar κυκλοφορούσε σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας στο San Francisco, ενώ ανακαλύφθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, καθώς είχε πουληθεί και θα μεταφερόταν με καράβι στην Ολλανδία. Ένας προσεκτικός τελωνειακός έκανε έναν επιπλέον έλεγχο και διαπίστωσε πως η ταλαιπωρημένη Jag ήταν δηλωμένη ως κλεμμένη από το 1968!

Φυσικά οι αρχές ειδοποίησαν τον κ. Schneider, ο οποίος φυσικά δεν ήταν εύκολο να πειστεί πως δεν του κάνουν πλάκα. Τώρα μέσα στα σχέδιά του είναι να την αναπαλαιώσει –η τρέχουσα αξία της, λόγω της σπανιότητα των E-Type, ανέρχεται σε 24.000 δολάρια– και να την οδηγεί κάθε Κυριακή. Για να καλύψει, όσο γίνεται και τα χρόνια της απουσίας της.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW