Σύνδεση

Featured

Το Suzuki Jimny πιο «άγριο» από ποτέ

Το εμβληματικό μικρό 4×4 της Suzuki συνεχίζει να προκαλεί ενθουσιασμό στην Ιαπωνία, όπου εξακολουθεί να διατίθεται κανονικά, σε αντίθεση με την Ευρώπη από όπου έχει αποσυρθεί λόγω των κανονισμών εκπομπής ρύπων και της απουσίας κάποιας εξηλεκτρισμένης έκδοσης.

Φυσικά δεν απουσιάζουν και οι ειδικές εκδόσεις, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή της Wald International. Η οποία παρουσίασε το «Black Bison Styling Package x Jimny Nomade», ένα πλήρες πακέτο αισθητικών και λειτουργικών επεμβάσεων που μεταμορφώνει το μικρό τετρακίνητο σε κάτι ακόμα πιο σκληροτράχηλο.

Μια από τις μεγάλες αλλαγές είναι η μετατροπή της διάταξης των τροχών από 5 σε 6 μπουλόνια, ώστε να τοποθετηθούν μεγαλύτερες ζάντες, κίνηση που απευθύνεται ξεκάθαρα σε όσους βλέπουν το Jimny και ως «πλατφόρμα» εξατομίκευσης.

Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί το νέο καπό με τους αεραγωγούς σε στυλ G-Class, μαζί με μια νέα μάσκα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σκαλοπάτια και φώτα οροφής.

Η διχρωμία μπεζ– μαύρο εξασφαλίζει έναν τονισμένο off road χαρακτήρα, ενώ το αποτέλεσμα είναι πιο «military chic» παρά κλασικό off-road. Η Wald δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή του πακέτου, το οποίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει το κόστος σε σχέση με την εργοστασιακή βάση. Για την ιστορία, το Jimny Nomade στην Ιαπωνία ξεκινά από τις 2.651.000 γεν, δηλαδή περίπου 17.950 ευρώ.

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Νέα Corvette E-Ray: Υβριδική, τετρακίνητη και… αθόρυβη!

Chevrolet

Citroen: Νέα έκδοση C4 Collection 2025

Citroen