Σύνδεση

Featured

Πόσα έβγαλε από την πώληση της Ferrari Enzo του ο Αλόνσο;

Ο Ισπανός οδηγός της Φόρμουλα 1 Φερνάντο Αλόνσο πούλησε τη Ferrari Enzo του 2002, κάνοντάς τον πολύ πλουσιότερο.

Το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν το πρώτο που κατασκευάστηκε για την Enzo, δημοπρατήθηκε από το MonacoCarAuctions.

Παρόλο που η ταυτότητα του αγοραστή παραμένει αδιευκρίνιστη, πλήρωσε συνολικά 5,4 εκατομμύρια ευρώ για το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των τελών της δημοπρασίας.

Το ότι ανήκε στον Αλόνσο, μαζί με το γεγονός ότι πρόκειται για το αυθεντικό αμάξωμα της Enzo που επιβεβαιώθηκε από τη Ferrari Classiche, συνέβαλαν στην υψηλή τιμή του.

Το όχημα είχε υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση και είχε κάνει μόλις 4.800 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Η Ferrari Enzo είναι ιδιαίτερα περιζήτητη από τους συλλέκτες λόγω της σύνδεσής της με τον ιδρυτή της εταιρείας και της αξιοποίησης της τεχνολογίας της Formula 1.

Η υποστήριξη του Αλόνσο για το αυτοκίνητο μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος προς τους πιθανούς αγοραστές πιθανόν να ενίσχυσε περαιτέρω την αξία του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi