Σύνδεση

AMG

Πόσο λέτε ότι κοστίζει η κορυφαία Mercedes S-Class;

H S-Class της Mercedes ήταν πάντα μία ακριβή υπόθεση για λίγους, όμως αυτή τη φορά η εταιρία ξεπέρασε και τον εαυτό της.

Η κορυφαία έκδοση που διατίθεται πλέον στην αγορά, η Mercedes-AMG S 63 E Performance, κοστίζει στην Γερμανία 208.393 ευρώ, στο πακέτο Edition 1, ενώ στην Ελλάδα η τιμή της ξεκινά από τις 263. 540 ευρώ, ποσό αισθητά πιο μεγάλο από το κόστος αγοράς της βασικής έκδοσης S 350 d.

Βέβαια μιλάμε για ότι πιο δυνατό έχει βγει ποτέ από την Mercedes σε πολυτελή λιμουζίνα, με το plug-in υβριδικό σύστημα και τον V8 να αποδίδουν συνδυαστικά 802 ίππους και 1.430 Nm ροπής.

Χάρη σε αυτά τα νούμερα, η κορυφαία S-Class επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 3,3 δευτερόλεπτα και έχει τελική 290 χλμ/ώρα.

Μάλιστα, για όσους όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά, η Mercedes προσφέρει και αρκετά εξτρά, τα οποία πολύ εύκολα μπορούν να προσθέσουν έως και 30.000 ευρώ επιπλέον στην ήδη τσιμπημένη τιμή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi