Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βράβευση της Keraboss από την ΕΟΟΕ

Την προσπάθεια της ελληνικής εταιρείας που δημιούργησε το πρώτο Made in Greece αυτοκίνητο που πήρε πινακίδες κυκλοφορίας στην Ελλάδα, την «Keraboss SA» βράβευσε πρόσφατα η ΕΟΟΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής).

Ο πρόεδρος της ΕΟΟΕ, Αντώνης Θεοχάρης, είπε χαρακτηριστικά πως βραβεύεται η μοναδική υπομονή και επιμονή της Keraboss στο χώρο του αυτοκινήτου, που απεικονίζεται στο δημιούργημα της, το Super K.

Μάλιστα τονίστηκε πως με οδηγό το όνειρο των δημιουργών του η ελληνική εταιρεία ξεπέρασε γραφειοκρατία κ.λπ. εμπόδια και κατάφερε να θέσει σε κυκλοφορία το ελληνικό όχημα.

Το επόμενο διάστημα ένα Keraboss Super K θα ταξιδεύσει στο Saint Tropez για να παραδοθεί σε έναν αγοραστή του, ενώ ήδη στην Κω τα πρώτα Keraboss έχουν αγοραστεί από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και φυσικά θα διατεθούν προς χρήση των πελατών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η Opel eξετάζει κινεζικό ηλεκτρικό SUV για την ευρωπαϊκή αγορά

Featured

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia