Σύνδεση

Featured

Astra GSe: Η επιστροφή των σπορ Opel

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του λογότυπου GSe για τα σπορ της μοντέλα, η Opel λανσάρει το Astra GSe το οποίο θα διατίθεται σε hatchback και station wagon έκδοση.

Σχεδιαστικά, η πιο χαρακτηριστική πινελιά είναι οι νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου, που προέρχονται από το πρωτότυπο Manta GSe. Υπάρχουν επίσης τα σήματα GSe και κάποια μικρά “φτερά” που ενώνουν τις εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος.

Κάτω από το καπό βρίσκεται το γνωστό plug-in υβριδικό σύστημα της Stellantis, με 225 ίππους και 360 Νm ροπή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο σετάρισμα των αναρτήσεων με πιο σπορ προσανατολισμό και χαμήλωμα κατά 10 χιλιοστά του αμαξώματος.

Εφοδιάζεται επίσης με νέα ελατήρια και αμορτισέρ λαδιού της Koni. Διαφορετική είναι και η ρύθμιση στο σύστημα διεύθυνσης για καλύτερη αίσθηση και στο σύστημα ESP.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι επιδόσεις ούτε κάποια ένδειξη για την τιμή του. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει πριν τα τέλη του έτους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Η Alfa Romeo 55 SGT αναβιώνει την εμβληματική 155 V6 TI

ΕΙΔΗΣΕΙΣ