Σύνδεση

Featured

Με πάνω από 600 άλογα αναμένεται το Hyundai Ioniq 5 N

Μετά την επιτυχημένη πορεία στα ηλεκτρικά της αλλά και τα σπορ μοντέλα της σειράς Ν, η Hyundai αποφασίσει να συνδυάσει τις δυο πιο σημαντικές δραστηριότητες.

Αυτό θα γίνει πάνω στο εξαιρετικό Ioniq 5, το οποίο εντυπωσιάζει παντού με τις προδιαγραφές και την απόδοσή του.

Το Ioniq 5 N το οποίο θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας για ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο.

Και σύμφωνα με τον υπεύθυνο τεχνικής εξέλιξης της Hyundai, Albert Biermann, ο οποίος υπήρξε και ο εμπνευστής της σειράς Ν, το Ioniq 5 N θα είναι το πιο δυνατό και γρήγορο αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ η ιστορία.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για το ίδιο μηχανικό υπόβαθρο με το KIA EV6 GT, πιθανόν όμως με λίγο αυξημένη ιπποδύναμη, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 600 ίππους.

Το θέμα πάντως που έχει ανακύψει αφορά τον ήχο που αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία ενός μοντέλο της σειράς Ν, όμως ο Biermann δήλωσε ότι θα υπάρχει πρόβλεψη για κάποιους ψηφιακούς ήχους που να θυμίζουν λίγο από όσα συμβαίνουν με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured