Σύνδεση

Featured

Πρώτες επίσημες εικόνες από το νέο Skoda Vision 7S Concept

H Skoda έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα-teaser για ένα νέο πρωτότυπο μέσω του οποίου δείχνει τη νέα σχεδιαστική της προσέγγιση για τα επερχόμενα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Το Vision 7S Concept χαρακτηρίζεται από τις έντονες και δυναμικές γραμμές τις μάσκες, με μία πιο φαρδιά και κάθετη μάσκα, η οποία είναι κλειστή και πιο σκούρα.

Τα πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί στις άκρες του αμαξώματος και συνδυάζονται με LED ημέρας τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα πάνω από τα κύρια φώτα, σε ένα σχήμα Τ.

Καινούργιος είναι και ο προφυλακτήρας ο οποίος διαθέτει επτά κάθετες εισαγωγές, μία εκ των οποίων είναι βαμμένη σε πορτοκαλί χρώμα. Κάτω από τον προφυλακτήρα υπάρχει μία αλουμινένια προστατευτική ποδιά.

Υπάρχουν επίσης μεγάλοι τροχοί με ζάντες σε ασημί και μαύρο χρώμα, κάμερες αντί για καθρέπτες, λεπτές κολόνες και μία διπλή αεροτομή στην οροφή. Το θέμα με τα φωτιστικά σώματα τύπου Τ και τον προφυλακτήρα με τις κάθετες εισαγωγές διατηρείται και στο πίσω μέρος.

Η Skoda σκοπεύει να παρουσιάσει και επίσημα το νέο της μοντέλο την 30ή Αυγούστου. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα προχωρήσει ένα τέτοιο μοντέλο σε παραγωγή ή απλά αποτελεί μία σπουδή για τις αισθητικές προτεραιότητες της εταιρίας σε πιο απλά μοντέλα ευρείας παραγωγής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz