Σύνδεση

Featured

Το εορταστικό VW Golf R σπάει το ρεκόρ στο Nurburgring

Πέρασαν ήδη δύο δεκαετίες από την παρουσίαση του πρώτου Golf R και η VW αποφάσισε να το γιορτάσει με μία σπέσιαλ έκδοση, με την ονομασία Golf R “20 Years”.

Mάλιστα για να αναδείξει και την εξέλιξη του μοντέλου μέσα στα χρόνια, έκανε και την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις κίνηση, να καταρρίψει ένα ρεκός στο Nurburgring.

Το τετρακίνητο Golf R με πακέτο R-Performance και R-Performance Torque Vectoring κατάφερε να κατεβάσει τον χρόνο του προηγούμενου πιο γρήγορου Golf R κατά 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος για το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν στα 7:47.31 και στον γύρο του κατάφερε να φθάσει και σε ταχύτητες των 265 χλ/ώρα σε ειδικά σημεία της πίστας που αυτό είναι εφικτό.

Η συγκεκριμένη έκδοση πάντως έχει κάποια σπέσιαλ χαρακτηριστικά σε σχέση με τα απλά Golf R. Ο κινητήρας αποδίδει 333 ίππους, έχει διαφορετικό σετάρισμα στις αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά, και κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi