Σύνδεση

Featured

Τώρα και εκδόσεις Safari των Porsche 924 και 944

Γεγονός είναι πως τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές off road εκδόσεις της Porsche 911, ενώ πλέον παίρνουν σειρά με αντίστοιχες παραλλαγές Safari και άλλα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Μοντέλα όπως οι πιο προσιτές στον καιρό τους 924 και 944, τις οποίες μετατρέπει σε εκτός δρόμου «θηρία» η αυστριακή εταιρεία Nine Eleven Outlaw. Σε συνεργασία με το στούντιο μοτοσυκλετών Vagabund.

Η μετατροπή ακολουθεί κλασικές λύσεις: νέοι άξονες, αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά, λάστιχα εκτός δρόμου, ενώ η ρεζέρβα μετακομίζει στην οροφή και τη σχάρα της. Την εικόνα συμπληρώνουν πρόσθετοι προβολείς  σε συνδυασμό με μια σειρά από αυτοκόλλητα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ένα τιμόνι της Momo σε συνδυασμό με πιο μικρές διαδρομές του επιλογέα αλλά και ένα υδραυλικό fly off χειρόφρενο, ενώ από εκεί και πέρα και για ακόμα μεγαλύτερη προσωποποίηση υπάρχει μια μεγάλη λίστα με εξτρά.

Η οποία μπορεί να αυξήσει κατά πολύ το κόστος της στάνταρ μετατροπής που κοστίζει από 8.250 ευρώ προ φόρων, ενώ κάθε χρόνο η Nine Eleven θέλει να μετασκευάζει 20 συνολικά 924 ή 944 που θα φέρουν οι πελάτες στις εγκαταστάσεις της.   

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz