Σύνδεση

Featured

H Renault έχει μία έξυπνη ιδέα για το άγχος της αυτονομίας

Με την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να είναι ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά τους (μαζί με τις υψηλές τιμές), κάθε εταιρία προσπαθεί να βρει τρόπους να προσελκύσει το κοινό.

Η Renault φέρνει στο τραπέζι μία πολύ έξυπνη ιδέα, την οποία παρέχει μέσω του Mobilize, ενός ξεχωριστού τμήματος της εταιρίας που ειδικεύεται στις υπηρεσίες κινητικότητας.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η υπηρεσία Switch Car, ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Renault να “κλείνει” και ένα συμβατικό μοντέλο της εταιρίας για χρήση 30 ημερών ανά έτος.

Η ιδέα αυτή θέλει να προσελκύσει αγοραστές που διστάζουν ακόμα λόγω της αυτονομίας των ηλεκτρικών προσφέροντας ένα αυτοκίνητο με συμβατικό κινητήρα που θα μπορεί να τους καλύψει σε ένα μεγάλο ταξίδι ή στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η υπηρεσία αυτή κοστολογείται 30 ευρώ το μήνα στην Γαλλία και δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σαν ιδέα. Για όσους πάντως επιμένουν ηλεκτρικά, υπάρχει και η υπηρεσία Mobilize Smart Charge, η οποία εξασφαλίζει ότι θα έχετε άμεση βοήθεια φόρτισης μέσω ειδικών van μέσα σε 30 λεπτά οπουδήποτε στην Γαλλία αν ξεμείνετε από μπαταρία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi